Bu yazın en dikkat çeken Android oyunları

Apple’ın iOS platformu halen daha iyi bir oyun seçimi sunuyor ancak Android gün geçtikçe bu arayı önemli ölçüde kapatıyor. Biz de 2017 itibariyle şu anda piyasada olan ücretsiz veya fiyatı düşük olan oyunları eğlenceli bir deneyim sağlamanız için sizler için derledik.

Shadow Fight 2 (Ücretsiz)

Herkes bir ninja olmak için gizli bir arzu taşır. Bu yüzden gölgelerinizden dışarı adım atın ve rakiplerinizi bu güzel animasyonlarla hazırlanmış olan dövüş oyununda hamur haline getirin. Gölge öğelerinin biraz olumsuz etkisi olsada eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Injustice 2 (Ücretsiz)

Bu popüler oyununu ikincisinde favori DC süper kahramanlarınız ile savaşın. İlk oyuna göre Injustice 2 daha iyi mücadele dinamiklerini, yeni hareketler ve karakter özellikleri ile yeni bir deneyim sunuyor. Oyunun hikayesi bile mevcut. Batman ve ekibi Süpermen rejimini geri geri getirmeye çalışanlara karşı mücadele ediyor.

Riptide GP Renegade (8.99 TL)

Riptide GP uzun zamandır Google Play Store’da sunulan en iyi yarış oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Haksız da değiller. Riptide GP serisinin son oyunu olan Renegade’de illegal sokak yarışları yapıp en iyi yarışçı olmak için mücadele ediyorsunuz.

Asphalt Xtreme (Ücretsiz)

Bir araba yarışından daha fazlasını düşünüyorsanız karşınızda Asphalt. Akıllı telefonlar için sunulan bu oyun her seferinde daha iyi hale geliyor. Serinin bu son oyununda eklenen off-road yarışları bizim favorilerimiz arasına girdi.

Unkilled  (Ücretsiz)

Dead Trigger ve Dead Trigger 2’nin yapımcılarından oldukça iyi grafiklere sahip bir başka zombi oyununa da FPS deneyimi getirdi. Oyunda, görevleri tamamlamak ve hedefler doğrultusunda  patlamalar yapmak zorunda kalacağınız kısa hızlı görevler bulunuyor. Oyunun kontrolleri de oldukça basit. Tek yapmanız gereken hareket etmeniz için başparmağınızı ekranın sol tarafına sürüklemek. Hedefe otomatik olarak kitlendiğinde tabancanız otomatik olarak vuruyor.

Modern Combat 5: Blackout (Ücretsiz)

En popüler Android FPS serilerinden olan Modern Combat’ın en son oyunu temponuzu çok hızlı artırıyor. Multiplayer modunda ise keyif ve zorluk derecenizi yükseltebilirsiniz.

Plants vs. Zombies 2 (Ücretsiz)

Zombilerden biri kafanızı yemeden önce saldırıyı önlemek için dikkatli bir şekilde bahçenizi inşa edin. Farklı temalarla farklı dünyalar oluşturabilirsiniz. Bu oyun harika ve oynanışı da gayet güzel.

Clash of Clans (Ücretsiz)

Yerleşiminizi oluşturun, savunmanızı planlayın ve ordunuzu hazırlayın. Kabilelerinizi ve diğer klan liderlerini zafer kazandırmaya yönlendirin. Oyun yavaş planlama ve hızlı savaşmanın bir kombinasyonu.

Heartstone: Heroes of Warcraft (Ücretsiz)

Blizzard’ın bir kart oyunu olan Heartstone, kart oyunlarının en eğlenceli yanlarını mobil cihazlara getiriyor. Kart toplayabilir ve diğer çevrimiçi oyuncularla düello yapabilirsiniz. Yaptığınız her eylem basit bir dokunma hareketleriyle gerçekleşiyor. Oyun ücretsiz ayrıca görevleri tamamlayarak oyun mağazasından yeni kart paketleri alabilirsiniz.

Pro Evolution Soccer 2017 (Ücretsiz)

Pro Evolution Soccer futbol taraftarları arasında uzun zamandır bir efsanedir. Oyunu önceleri PlayStation ve PC’de oynayabilirken son yıllarda mobil ortamda da bulunmakta. Üstelik harika sonuçlar yaratıyor. Oyunu ücretsiz olarak oynayabilir ayrıca da ücret ödeyerek ekstra oyuncu satın alabilirsiniz.

İlgili Yazılar