Aralık ayın en iyi 9 mobil uygulaması

Scanbot 6

Ücretsiz / iOS, Android

Tarayıcılar yanınızda taşımak için oldukça büyük cihazlar. Ancak Scanbot ile telefonunuzu minik bir tarayıcıya dönüştürebilirsiniz. Metinleri ve çok daha fazlasını kolayca gözden geçirebilirsiniz.

Duolingo

Ücretsiz / iOS, Android, Windows

Duolingo’nun video oyun oynuyormuş gibi hissettirmesi dil öğrenmeyi daha kolay hale getiriyor. Bot’larla yazışma özelliği de geldi. İspanyolca konuşurken utanmanıza gerek kalmayacak.

Notes on Blindness VR

Ücretsiz / iOS, Android

1983 yılında kör olan John Hull’un sesli günlüğünden ilham alan Notes on Blindness, Daredevil’e benzer VR sahneleriyle oldukça etkileyici bir deneyim yaşatıyor. Google Cardboard’unuzla deneyin.

Melodist

Ücretsiz / iOS

Eğer sürekli stresle boğuşuyorsanız, Melodist bu durumla başa çıkma konusunda size oldukça yardımcı olacak. Son güncellemesiyle şarkıları düzenleme imkanı da sunuyor.

Instapaper

Ücretsiz / iOS, Android

Pinterest’te bir şey görüp sonradan okurum dediyseniz Instapaper tüm sonradan okumaların kralı konumunda. Uygulamanın Premium’u dahi herkes için ücretsiz sunuluyor. Hatta istemeseniz bile.

Concrete Jungle

12.99 lira / iOS, Android

Her şeyin bir anda yıkılmaması için kartlardan şehir inşa ediyorsanız sistemli çalışmanız lazım. Ama kartlarla uğraşmadan gerçek bir şehir kurma derdindeyseniz Concrete Jungle’da harikalar yaratın.

Crap! I’m Broke

5.29 lira/iOS – 6.69 lira/Android

Kübist görseller Wario Ware Mini oyunuyla buluşsa ortaya tam olarak bu oyun çıkardı. Güzel tabaklar, hamburger ve pizzalar hazırlayıp hakkınız olan ödemeyi almanız lazım.

Asphalt Xtreme

Ücretsiz / iOS, Android, Windows

Lüks otomobiller ve hız yapmak hobileriniz arasında bulunuyorsa doğru oyunu bulduk. Ancak karşınızda spor otomobilller yerine heybetli cipler sizi bekliyor olacak. Kirli bir maceraya hazır olun.

Masky

Ücretsiz / iOS, Android, tvOS

Çılgınca dans etmek hakkınız ama bunu yaparken dengede durmaya da dikkat etmeniz gerekiyor. Bir yandan fantastik olsa da tuhaf gözüken bu oyunda çizgi üzerindeyken dikkatli olmanız lazım.

 

İlgili Yazılar