Yeni Samsung Galaxy Win ortaya çıktı

Samsung, Galaxy akıllı telefon ailesinin en yeni üyesi Win’i resmii olarak duyurdu

samsung-galaxy-win

Samsung sağ olsun, Galaxy Note ile başlattığı devasa ekran trendini son derece başarılı bir şekilde sürdürüyor. Diğer üreticiler de bu trendi takip ediyor. iPhone’un bile ekran boyutu büyüdü; daha ne olsun? Ancak dev ekran trendi yalnızca üst seviye akıllı telefonları değil; giriş ve orta seviye cihazları da büyüttü. Trendin yaratıcısı Samsung, büyük ekranlı orta seviye telefonlara iyi bir örnek olan Galaxy Win’i resmii olarak duyurdu ve teknik özelliklerini açıkladı.

Galaxy Win’in öne çıkan teknik özellikleri şu şekilde; 4,7 inç ekran, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 1,2 GHz 4 çekirdekli işlemci, 5 MP kamera ve çift SIM kart desteği.  Samsung, orta seviye akıllı telefonların yalnızca ekranını büyütmüyor, çıtayı da yükseltiyor.

Samsung henüz cihazın fiyatını ve çıkış tarihini açıklamadı. Ancak tahminlerimiz Galaxy Win’in uygun fiyatlı bir akıllı telefon olacağı yönünde. Tıpkı büyük ekran trendinde olduğu gibi, Samsung orta seviye cihazların iyileştirilmesi konusunda da bir trend başlatabilir. Aslına bakılırsa, eğer bu cihazın fiyatı uygun olursa, diğer üreticilerin pek de seçme hakkı olmayacak.

Gri ve beyaz renkerde satışa sunulacağı açıklanan Galaxy Win’in dahili depolama kapasitesi 8 GB olacak. İsteyen kullanıcılar microSD yuvası ile depolama alanını artırabilecek.