Tinder CEO’su Sean Rad eşleştiği 6 kişiyi işe aldı

Randevulaşma uygulaması Tinder son dönemde üzerinde durduğu kampanya ile uygulamanın yalnızca düşüp kalkmak için partner bulma amacı taşımadığını vurgulamaya çalışıyor. Tinder CEO’su Sean Rad da son röportajında “Tinder’ın tek bir amacı yok. Bu kısa süreli takılmalar da olabilir uzun soluklu ilişkiler ya da sadece arkadaşlıklar da…” diyerek bunu bir kez daha ifade etti.

Bu farklı türde ilişkilere bir yenisini, ‘işveren-işçi’ ilişkisini de yine şirket CEO’su Sean Rad ekledi, zira CEO uygulama aracılığıyla 6 kişiyi işe aldığını paylaştı.

sean-rad-tinder-CEO

Örneğin, şirketin kurum içi sosyologu Jessica Carbino, Los Angeles Magazine’e, Tinder’da CEO Rad ile eşleştikten sonra nasıl işe alındığını anlattı. Carbino, “Randevulaşabileceğim birini ararken Tinder’ı denemeye karar verdim. Sağa kaydırdığım erkeklerden biri 20’li yaşlarında, kısa ve koyu renk saçları olan biriydi. O da beni sağa kaydırdı ve eşleştik. Sonra da farkettim ki bu kişi CEO Sean Rad’mış.” 

Kendine, uygulaması aracılığıyla romantik partnerler de bulan Sean Rad, Carbino ile konuşmasını ise ona iş teklifinde bulunarak sürdürmüş.