Butix’e üye olan herkes 40 TL indirim kuponu kazanıyor

butix

Butix.net’e bugün ve yarın üye olan tüm kullanıcılar 40 TL indirim çeki kazanıyor. Arkadaş davet ederek de indirim çeki kazanmak mümkün.

Sanal prova özelliği ile dikkat çeken Butix.net, birbirinin aynısı e-ticaret portallarından farklı bir alternatif olarak öne çıkıyor. 24 Haziran 2013′te açılan Butix.net, beş ay gibi kısa bir sürede 50,000 kullanıcıya ulaştı. Butix pazarlama müdürü Batuhan Bulak, en büyük farkları ‘deneme’ özelliğinin Fitting Reality teknolojisi ile mümkün olduğunu ve şu an için yalnızca kadın giyim ürünlerinde kullanılabilir olduğunu söylüyor.

Bir sanal giysi deneme teknolojisi olan Fitting Reality, istenen ürünün 3D modelleme ile denemeye hazır hale getirilmesi ile çalışıyor. Butix.net bu teknolojiyi şu an için 100 kadın giysisinde kullanıyor. Ancak Bulak, hem PROVA teknolojisi ile denenebilecek kadın kıyafetlerinin sürekli arttığını, hem de 2014′ün ilk çeyreğinde Butix’in aksesuar kategorisinde de bu teknolojiyi sunacağını söylüyor. Teknolojinin diğer ürünlerde kullanılabilmesi için de testler sürüyor.

Butix, bugün veya yarın üye olan tüm yeni kullanıcılarına 40 lira indirim çeki veriyor. Ayrıca, senin davetinle Butix’e katılan her bir arkadaşın için 20 TL indirim çeki kazanıyorsun.

İlgili Yazılar