BlackBerry A10’un fotoğrafları ve özellikleri ortaya çıktı

BlackBerry A10’un yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Yeni fotoğraflar sayesinde, daha önce yalnızca ön bölümünü gördüğümüz cihazın arka kısmını da keşfetmiş olduk. Ve ne yazık ki pek de etkileyici bir şey görmedik.

Vietnamlı Twitter kullanıcısı Vũ Thạnh bugün ‘Aristo’ kod adlı BlackBerry A10’un fotoğraflarını paylaştı. Kendisinin cihazı nereden edindiği ise muamma.

BlackBerry Z10’dan bayrağı devralacak olan telefon 720p çözünürlük sunan 5 inçlik Super AMOLED ekran, 1,7 GHz çift çekirdekli işlemci, 8 ve 2 MP kamera, 16 GB dahili depolama birimi, NFC, microSD kart yuvası ve 28000 mAh gibi çok güçlü bir pil ile donatılmış. Cihazın işletim sisteminin ise BlackBerry 10.2 olacağı iddia ediliyor.

BlackBerry A10 arka

Özellikleri duyunca “vay be” dememek elde değil; Galaxy S4 ve HTC One’ın sıkı rekabetine yeni bir oyuncu daha katılıyor gibi. Ancak A10’un önce gelmiş geçmiş en iyi BlackBerry olduğunu kanıtlaması gerekiyor.

BlackBerry A10’un çıkış tarihiyle ilgili kesin bir bilgi yok ancak genel olarak söylentiler kasımın başlarını işaret ediyor.